Middag för två Tips
Jag bjuder
Igår var det min tur att planera middagen och det blev ett tema med havsmat.
Vi har kommit på ett roligt koncept då jag och mannen varannan helg bjuder varandra på middag. Läs mer, Middag för två
Den här gången bestämde vi oss för att laga middagen tillsammans och jag såg till att allt var handlat och förberett till köket.
Jag hade så länge varit sugen på att laga en krämig räksoppa så det blev förrätten.
Krämig Räksoppa |
Huvudrätten blev en Italiensk rätt med musslor inkokt i vitt vin, Spegetti Con le Cozze. Så gott med chilli, vitlök och persilja och musslor tillsammans!!
Spaghetti con le Cozze |
Vi blev helnöja med båda maträtterna och jag kan verkligen rekommendera dem när man ska bjuda någon på en god middag. Så gott
🌶🧄🦪🦐
Rätten fick mig att minnas vår Italien resa med mannens familj till härliga platser i Italien och då vi bla besökte Venedig. Vilken resa och underbara miljöer. Då åt vi en rätt som heter Spagetti Con le Vongole och är då vita, lite mindre musslor istället för stora blå.
I år med Coronan kommer resor vara ett minne blott men vi kan skapa nya minnen med familjen här hemma. På altanen har vi poolen, solen och sköna kvällar med italienska smaker att se fram emot. Italensk afton helt enkelt🤗
Altanen |
Italienn, Venedig 2006 |
Piazza San Marco, Markusplatsen 2006 |
Kommentarer
Ni har gjort en fin middag!
Kram! MM