Få ett mejl när ett nytt inlägg publiceras

söndag 25 oktober 2015

Vab

Skön söndag slutar med första vabben

I helgen har vi haft det lugnt och skönt. Lillprinsen har varit orolig efter första veckan på förskolan och det är ju inte konstigt. Ibland tänker man att barn ska förstå att man faktiskt kommer tillbaka när man lämnar dem,  på förskola eller hos nån som står oss nära. MEN,  Tänk,  BARA TÄNK innan de allra bästa vi har förstår det,  att mamma/pappa faktiskt kommer tillbaka. Tänk om han känner att han bara inte förstår varför vi inte finns hos honom. Lillsessan vet ju,  av erfarenhet och från sin ålder att vi kommer sen. MEN lillprinsen kanske bara ser att vi inte är där.

Fy

Nu vet jag att han är självständig och har roligt på förskolan,  han har bra pedagoger och jobb är ju ett måste. Men lillprinsen har visat oro och oföståelse. När han varit hemma med moster har han letat efter mamma. Fy vad det känns jobbigt att inte vara tillsammans jämt. Vi måste ha ytterst stor respekt för våra små,  som är så duktiga och anpassar sig så bra ändå,  tillslut ! ❤ (mammatankar)
Å Lillsessan som också behöver oss,  som också börjar gå långa dagar och får ett helt annat tempo.  Tidiga mornar och trötta kvällar. Vi ville så gärna göra utflykt till Mösseberg i helgen,  mysa alla fyra, men vi såg på barnen att de inte skulle orka, de hostar kraftigt på nätterna båda två. Nu ligger jag fastklämd på madrass mellan spjälsängen och Lillsessan som sover med mig på golvet i barnkammaren. Sover alltid i deras rum när de är sjuka. Im blir det vårdcentralen och kolla upp hosta och ev öroninflammation på Lillsessan.

Till min söndag,  idag har vi myst hos moster och tränat på att gå i koppel med Novalie. Lillsessan tog på sig uppgiften stolt. Under förmiddagen hann jag måla klart tvättstugan så nu är det inredning och piff kvar ☺kul☺
Nu måste denna mamman sova
Nattinatt
Älskade barn,  de bästa som finns!!!

Inga kommentarer: