Julgran och julklappar 2017

Det närmar sig....

I helgen jobbade vi hårt med julens förberedelser❤. Lördagen tog jag och mamma en heldag till julklappshandel.  Så roligt att umgås med henne!! Nästan allt blev klart, man kan ju alltid handla lite till. När jag kom hem hade barnen upptäckt att nissen hade gett oss ett uppdrag, nämligen att åka och köpa julgran🎄. Vi hoppade in i bilen och köpte en vanlig röd gran. Vi var inte helt överens om gran men till slut enades vi😉


Lördagen var så fin. Snöflingorna som föll gjorde det hela ännu mer magiskt❄.

På söndagen klädde vi granen och julstämningen spred sig fort i den lilla röda stugan vid ån. I år bröt vi traditionen att klä granen den 23:e. Vi klädde granen den 3:e advent och det kändes helt rätt. Nu njuter vi av granen och vi hinner börja längta ordentligt..

Även i hönshuset gjorde vi julfint och efter den vanliga städningen fick hönsen och kalkonerna in granris som de kunde gömma sig i. Den frusna snön på grenarna uppskattades verkligen...


Resten av dagen lekte vi ute och satte upp lite julbelysning...
När lillprinsen säger:
- å mamma, det är fantastiskt!
då kan min ju inte göra annat än hålla med. (å jag håller med!! Inte så stilrent, men sååå juligt🤗).


Julgranen pyntades och vi dekorerade även en liten gran till altanen😊



I år får lillsessan:
Lego Elves, stort paket till morgonen (räcker fram till kvällen😊) kläder, pyjamas, liten väska, Harry potter bok, trollerilåda, flöjt , scoutprylar och nåt mer smått..

Lillprinsen får:
Nåt till morgonen (ej inköpt än insåg jag..) frukostkit med kaffebryggare, elvisp mm, kläder, pyjamas, matberedare (lek såklart😊) bamsebok, scoutficklampa och nåt mer smått..

I år har även barnen fått köpa till oss andra i familjen och det var så kul att se vad de valde till oss och varandra. Så kul att de vill ge!

Nu är det endast 4 dagar kvar🎅
Natti allihop..


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lidl Singer Overlock billig prisvärd eller dålig?

Bygga in ovanmarkpool, Bestway Power Steel

Sy babymössa mönster