Fruktträden i slutet av maj

Våra nyplanterade träd växer så fint och de ger äntligen lite liv till fruktträdgården igen:-) Alla träd har slagit ut och flera av träden blommar fint...

Gala trädet blommar fint och ser ut att trivas efter all bevattning och gödsling den fått:-)

Gala Äppleträdet

Lilla Discovery trädet kämpar på men det kommer dröja många år innan det kommer bära frukt. Under tiden den växer får vi frukt från de andra träden:-)
Golden Delicious trädet slår snart ut i blom, den växer också fint! Träden ligger lite efter men till nästa år har de nog kommit ikapp fint:-)

Golden Delicious

Ingrid Marie trädet blommar:-)
Plommonträdet Victoria har kommit längre än de andra och har redan blommat men på grund av att den stått ensam i fruktträdgården utan rätt skötsel kommer den nog inte bära frukt än på något år...

Päronträdet Doyenné du Comice har också slagit ut, men inte blommat än. Syns inga blomknoppar heller men som jag förstått är detta ett sent träd som vi kan komma att få problem med. Den kräver nog egentligen en varmare zon med mer sol!

Jag vet fortfarande inte vilken sort detta är, någon som har och som vet?????

Kommentarer

Anonym sa…
Träderna har börjat komma igång fint,de andra ska ochså ,men lite sena bara. Jag föreställer att vad fint dem blir när de bär frukt. Önskar lucka till!
Kram! M

Populära inlägg i den här bloggen

Lidl Singer Overlock billig prisvärd eller dålig?

Bygga in ovanmarkpool, Bestway Power Steel

Sy babymössa mönster