Påsken och långhelgen

Underbara Skåne:-)!!! 

Nu är vi hemma igen och hemkomna trötta och nöjda:-) Lillsessan älskar att åka och hälsa på farmor och farfar i Skåne. Hon packar alltid noga i sin resväska och nu har även lillprinsen en resväska! Hjälpes,  det är ett helt företag att packa allt.  Började på torsdagsmorgonen och vi kom iväg när mannen kommit hem från jobbet vid 17, hehe:-)

På vägen stannar vi alltid och köper hamburgare vilket är en viktig del av hela resan:-) Lillsessan njuter av bilresan. Lillprinsen är inte lika imponerad.  Han sover en del men han gillar verkligen inte att sitta fast.  Några månader till så kommer storasyster kunna underhålla mer.  Då kan de busa och mysa ibak:-)  

I Skåne firade vi påsk och farfar. Påskharen kom och vi hann med en hel del kul,  bla träffa kusinerna och barnen har alltid så kul,  härligt. 

Hemresan avslutades med en sväng in på Ikea och den här mamman kom hem nöjd. Utmaningen var att fylla en påse med porslin för 99kr, den utmaningen gick finfint. 34 olika delar fick jag plats med. Så nice :-) :-) I kassan tittade de lite och funderade., 
- kan du bära det där undrade de? 
Mannen lyfte 
-Jajamän!!!
Hehe, ok sa de och skrattade:-) 

Ännu mer nice var tygerna jag fyndade för 9kr/m:-) 




Som sagt,  nööööjd mamma:-) Vad ska jag nu sy för kul:-)??? 




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lidl Singer Overlock billig prisvärd eller dålig?

Bygga in ovanmarkpool, Bestway Power Steel

Sy babymössa mönster