Multitasking

Sy#lagamat#leka#kollabett#mindag❤

Dagen började med en härlig morgondusch, lillprinsen utanför badkaret, lillsessan i badkaret och jag utanför med håret över duschstrålen. Men det gick bra,  tog 1 Tim men lillprinsen var nöjd,  Lillsessan lekte i vattnet och jag fick håret tvättat av lillsessan. Vi hann ut en stund på gården med för att mata hönsen med gårdagens köksrester. En perfekt promenad till och från hönshuset.
Sen blev det ett koll på vårdcentralen efter några samtal till lälare och 1177 och vi fick konstaterat att lillsessan hade en reaktion på bett från geting eller hästfluga.

Sen hemma var det dags att äta lunch, hade som tur var färdigt i frysen till alla. Sen började jag laga middag medan lillprinsen sov och lillsessan tittade på datorn.
Det blev en snabb vila för barnen då korna bestämde sig för att snacka lite med tupparna och det blev ett himla liv. Lillprinsen gillade det inte,  ja tänk er själva att bli väckta av djuren när man drömmer sin bästa dröm,  hmmm. Under tiden hade jag ju hunnit ta fram sygrejjorna för att börja klippa i skjorttyget men det ligger fortfarande framdukat i köket.  Får nog bli ikväll ☺

Just de,  upptäckte att det har flyttat in höns loppor i hönshuset med,  så im blir det storstädning och sanering...
Nu lek i lekrummet sen ville Lillsessan välja ett utespel. 

Dagarna går verkligen i ett,  skrev i lillprinsens och lillsessans bok igår och upptäckte att sist jag skrev till dem var i februari.  Fy, skärpning mamma. 

Åå bäst av allt,  han går nu☺❤❤❤






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lidl Singer Overlock billig prisvärd eller dålig?

Bygga in ovanmarkpool, Bestway Power Steel

Sy babymössa mönster