God morgon...

Äntligen sovit lite

lillprinsen har varit inne i sämsta svängen med sovvägran. Han har vaknat allt mellan 3-5 ggr/natt och jag har varit som en zombie på dagarna..... Inatt äntligen har han sovit mellan 21-03 och från 03:30 till 6:30, det får jag ju verkligen vara nöjd med:-) Måste se till att själv lägga mig vid 2 bara, vilket inte är så lätt....Nyckeln till framgång var att ge gröt vid ca 20 och amma det sista. Vi har försökt med välling eftersom det inte är så smidigt med matkladd så sent och vissa dagar är han för trött, men det är det som funkar trots allt. Välling ratar han ju helt. Å som man vet så varar ju allt bara en kort period innan han byter rutiner igen så nu kör vi såhär:-)

Så vad händer idag, jo snart ska vi göra oss klara för att åka till Tidaholm och plocka ut lite pengar och kolla in klädbytardagen i Korsberga, ev i Tidaholm med. Har aldrig varit på klädbytardagar, men eftersom barnen behöver mycket framöver kan det vara värt att ta en sväng! Hoppas på lite fynd:-)
Efter det ska jag och lillprinsen hem och hämta lillsessan och sen åka in till Skövde för att möta upp fina M på fika och lite shopping:-) Mys på stan. Ska se om vi sticker in till Tygposten med för att se om de har lite fina Frost eller Ice Age tyger:-) Tänkte överraska lillsessan med att hon får välja ett tyg hon vill ha något sytt av:-)

Nu ska jag fånga en lillprins som backat in i ett bord och kört fast:-)

Hoppas ni får en bra lördag!!!

(å just det hos oss är det snö ute...........)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lidl Singer Overlock billig prisvärd eller dålig?

Bygga in ovanmarkpool, Bestway Power Steel

Sy babymössa mönster