Mössebergs djurpark

Familjemys

Idag kom vi äntligen iväg till Mössebergs djurpark som ligger utsiktstornet på Mösseberg i Falköping. Förre helgens försök slutade på verkstaden med bilen och några tusenlappar fattigare i plånboken, men idag kom vi ända fram:-) Parken har många härliga djur som man får hälsa på och flera fina lekplatser för barnen. Man kan komma och gå helt fritt vilket är perfekt och de har ständigt öppet. Parken har flera grillplatser med och nästa gång tar vi med lite korv:-). Lillsessan var så nöjd och hon njöt verkligen av lekplatserna. Hon var spindelmannen i näten, hon lekte pirat på plankan och sen var hon olika snabba djur:-) Skruttan:-)

Lillprinsen hängde mest i vagnen och hans favorit var nog de små kaninungarna som lekte och skuttade runt:-) Lillsessans favorit var getterna och snurrgungan som pappa skulle ta mer och mer fart på....

Mammas och pappas favoriter var nog getterna, dem klappar vi alltid lite extra på och minns tillbaka på våra egna små killingar:-) De kommer nog alltid att vara våra favoriter!!! Mamma passade på att kolla in bronskalkonerna eftersom det är Bronsägg som kommer att hamna i kläckaren i vår;-)!!

En härlig eftermiddag i parken och det blir snart återbesök:-)

En av lekplasterna

Bronskalkoner

Kaninungar

Dovhjort

Getter

Kalven

Lillsessan och pappa på språng

Snurrgungan

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lidl Singer Overlock billig prisvärd eller dålig?

Bygga in ovanmarkpool, Bestway Power Steel

Sy babymössa mönster