-Kaninerna och napparna och köpa cykel mamma!!

Nu har min lillsessan blivit stor och lämnat sina nappar till kaninerna! Vi hade pratat om det i några veckor och hon blev så motiverad. Till slut bestämde vi oss och kvällen innan lade vi alla nappar vi kunde hitta i en påse och lillsessan ritade en liten teckning till kaninbebisarna. Två nappar sparade hon till kvällen:-) Hon har länge önskat sig en cykel och det lovade vi att hon skulle få köpa om kaninerna fick napparna.

På den stora dagen åkte vi till kaninerna och personalen var så snälla och lät henne stoppa ner alla nappar till dem och den ena kaninen blev så nöjd så den somnade direkt:-)

Utan protester gav hon bort allihop och vi åkte sedan raka vägen till Biltema där hon prövade alla cyklar. När hon hade bestämt sig ville hon även ha en ny gunga och självklart fick hon det med.
Har man varit så otroligt duktig så förtjänar man en dag då man får allt man önskar:-)
När vi betalat i kassan var det hamburgare som önskades och som tur var låg MAX alldeles intill:-)

Nöjda åkte vi hem med mat och cykel och gunga i bilen och pappa tyckte hon hade gjort en himla bra affär som fick allt det för lite plast:-)
Både JAG och pappa var så stolta över hennes beslutsamhet, hon hade trotts allt haft sina nappar sedan hon var två timmar gammal...

Sorgen infann sig på kvällen men när hon kommit över den gick allt superbra och hon frågar knappt efter dem!

Vår otroligt duktiga tjej, bra jobbat!!!!!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lidl Singer Overlock billig prisvärd eller dålig?

Bygga in ovanmarkpool, Bestway Power Steel

Sy babymössa mönster