Grått blev grått

Hittade en bild i kameran igår som jag gillar så mycket. Ett av rummen vi renoverade i huset var ett rum med egen ingång, en gammal finéntre antar jag. I rummet var det ljusgrå tapeter med grå board i mitten. Rummet hade tre dörrar och var helt omöjlig att möblera.

Ett av dörrarna var ytterdörren, en gick till ett annat rum och en gick till vardagsrummet. Det första vi gjorde var att sätta igen ytterdörren och dörren som gick mot ett av rummen. Dörren mot vardagsrummet tog vi bort och lät det bara vara öppet. Nu använder vi rummet som kontor och har ett gäng bokhyllor med böcker. Vi hade många böcker från början och det finns nu plats för fler:-)


Många tar ner sina böcker men jag tycker det är fint att visa dem. Vi har ett ganska litet vardagsrum (alla rum är små i ett hus från början av 1900-t) så där hade vi aldrig fått plats med bokhyllor. Så det passade bra att ha dem på kontoret/bibblan som jag gillar att kalla det:-)

Idag har vi mörkgrå tapeter, 1 ingång och fått ett mysigt rum med dator, böcker och en liten läshörna. Ett av favvorummen. Kan skryta med att jag tapetserade, målade taket och satte nya lister i taket helt själv:-) Skoj är det att få som man vill ha det!!!






Kommentarer

Janina sa…
vi har också ett sånt rum nästan. Vi kallar det tv-rummet men används som kontor/salong/spel/film. Det fanns ett valv och en dörröppning till köket. Vi tog bort dörren så det fick vara öppet. Så mycket dörrar överallt när vi flyttade hit! Håller med, hus från tidigt 1900-tal (vårat är nog något äldre än det t.o.m...)så är rummen små, men det värsta är lågt i tak och inga räta vinklar, väldigt ojämns och speciallösningar haha

Populära inlägg i den här bloggen

Lidl Singer Overlock billig prisvärd eller dålig?

Bygga in ovanmarkpool, Bestway Power Steel

Sy babymössa mönster