Julen 2014

Mycket skratt, klappar, värme och mys:-)

I år firades julen i Skåne hemma hos farmor och farmar. Lillsessan hade längtat så länge och äntligen var det dags att åka och få träffa Tomten:-) Hela familjen startade på lördagsförmiddagen förkylda och hostiga men glada och förväntansfulla...

Lillejul
Dagen före julafton, lillejulen bjöd på provsmakning av julbord och den goda skinkan. I år kom den beställd från en chark och kokades hemma hos farmor och farfar. Jag kan säga att det var den godaste skinkan jag någonsin ätit, så färsk och smakrik:-) Mumma!!! Julbordet var så gott:-)

Julskinka
Julbord
Julafton
Dagen som lillsessan hade längtat så efter hade äntligen kommit och hon fick träffa sina kusiner och det var full rulle från första stund de kom. Så härligt, alla barn hade roligt:-) Middagen bestod av en fantastiskt god kalkon, med alla goda tillbehör. Efter Kalle Anka var det stor förväntan i luften och Tomten kom äntligen:-)

Lillsessan:
- God Jul
- Jag älskar dig Tomten
- Du kan sitta i soffan och ge mig paket varje dag!

Älskade unge, det var stort för henne när hon fick hjälpa Tomten att hålla i lyktan och ge en stor kram:-)  Sen var det paketöppning och det gick ju undan, med fyra lyckliga barn som slet och hoppade av glädje:-)

Julen är ju barnens, så mysigt att få uppleva den genom deras ögon:-)

Charlie fick en bl som han trivdes i direkt, fom nu kallas han racer Charlie:-) Å med en storasyster som puttar på i bak och en lillebror som sköter tutan går det undan här hemma:-) Lillsessan fick Prinsesstält och Frostleksaker som blev riktigt populärt:-)





Annandagen
Idag har vi firat hemma hor mormor och morfar och där åt vi god middag, hela stora farmiljen med alla mina systrar (vi är 4st) och alla kusiner (de är 8st). Hej och hå, det är livat då:-) Efter middagen var det premiär för julklappspel och det blir nog en ny tradition, superlyckat blev det.-)


Julklappspel
Tomtelandet
Ännu en höjdpunkt när vi åker hem från Tidaholm. På Fröjeredsvägen ligger ett hus som är så fint smyckat och belyst varje år. Tomtelandet som vi kallar det är en stor favorit:-)




Nästa, Nyår:-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lidl Singer Overlock billig prisvärd eller dålig?

Bygga in ovanmarkpool, Bestway Power Steel

Sy babymössa mönster