Rampool

Yes idag är det premiär 2014 för poolen:-) Mannen har nu monterat ihop den och nu står den och blir fylld, tar ca tre timmar och sen är det ju solen som får göra jobbet:-)

Hemma hos oss har vi upptäckt att det är ett måste de varma dagarna! Vi är omringade av skog och höga träd och när det är vindstilla och solen skiner en sommardag blir det otroligt varmt. Då är det ett perfekt alternativ att kunna svalka sig i poolen, sen har vi ju badplatsen nära men då blir det helt plötsligt lite mer som ska tänkas på när man ska iväg med barn:-)
Kvällsdoppet i poolen är helt ljuvligt:-)

Nu står den på ett skyddande underlag men vi kommer göra ordning ett ordentligt underlag med tiden. Vi behöver hitta bästa platsen för det och gräva ordentlig eller bygga däck på något sätt eftersom allt lutar här hemma. Nu står den på enda stället som inte lutar, mitt i trädgården, men där får den bra med sol med:-)



Första året i huset köpte vi en liten Easy Set Pool från Rusta och den var jättebra första två åren men sen klöste katterna ut den uppblåsbara ringen och eftersom vi aldrig fick den riktigt jämn (eftersom allt lutar så) så tröttnade vi på den ganska fort. Då köpte vi en rampool istället och den blir lättare att få jämn på marken och är större med:-) Den rymmer 6503 liter och är så enkel att montera. Vi använder en pump till den som renar vattnet med ett filter och har även in nåt medel som håller vattnet fräscht. På natten täcker vi bara över den med ett skydd. Stegen köpte vi till och den blir som en extra säkerhet för lillsessan när hon ska i och ur, när vi inte badar ställer vi bara undan den och själv kan hon inte klättra i. 

Nu ska vi handla in lite sköna madrasser som vi kan guppa runt på och njuta av solen. Får hoppas att jag kan bada lite i år, får bli nån gång efter v 37 för enligt barnmorskan får jag börja röra mig lite mer då! Efter förlossning blir det ju ett uppehåll med badandet:-)

Bild lånad från Rusta
Vår första pool

Bild lånad från Rusta

Bild lånad från rusta
Blev visst rena pool specialen här, haha, men vi är en riktig badfamilj:-)





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Lidl Singer Overlock billig prisvärd eller dålig?

Bygga in ovanmarkpool, Bestway Power Steel

Sy babymössa mönster